Haarlems FIFA Toernooi

Heb jij het afgelopen seizoen al wedstrijden gezien van de E-Divisie? De Eredivisie maar dan op de playstation. E-gaming groeit met de dag en daar willen wij en hopelijk jij ook onderdeel van zijn.

Daarom organiseert Holland Soccer School vanaf september 2017 het Haarlems FIFA Toernooi. Dit is een toernooi tussen elf amateurverenigingen uit de de regio Haarlem. In plaats van wedstrijden op het veld, wordt in dit toernooi gespeeld op de Playstation. Een echt E-sport gaming toernooi dus.

Alle deelnemende verenigingen krijgen een eigen toernooi, die georganiseerd wordt door Holland Soccer School in de kantine van de club. Dit betreft een knock-out toernooi waarbij spelers in eerste instantie zoveel mogelijk tegen leeftijdsgenoten spelen. De uiteindelijke winnaar van het toernooi bij de club, stroomt door naar de finaleronde. In deze ronde nemen alle club winnaars het tegen elkaar op, om de beste FIFA-speler van Haarlem te worden.

Wil jij in de finaleronde jouw vereniging vertegenwoordigen en kampioen van Haarlem worden? Schrijf je vandaag dan nog in voor het toernooi bij jouw club.

Inschrijfformulier

Nieuwsbrief

Social Media

Volg Holland Soccer School op Facebook Volg Holland Soccer School op Instagram

Foto's

Foto's van Holland Soccer School Haarlem

Menu Title